FrenchDisorder Herenkleding 12 artikelen

FrenchDisorder Herenkleding 12 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Toon producten

FrenchDisorder Herenkleding 12 artikelen

12 van 12 artikelen

French Disorder Heren

French Disorder is bovenal een verhaal van een familie. Zo kennen de oprichters elkaar van de kleuterschool. Samen hebben ze hun kennis en kunde gebundeld om ready-to-wear collecties en een trendy merk op te zetten. In de collecties wordt altijd veel humor toegepast. Je vindt dit terug in de ontwerpen en de teksten die je terugvindt op de tops en truien. Want French Disorder staat voor het “syndroom” wat Japanse toeristen soms oplopen na een bezoek aan Parijs: verbaasd en gedesoriënteerd tegelijk zijn. 

Het merk is het beste te omschrijven als casual maar toch chique. Bij French Disorder ontwerpen ze comfortabele outfits die er toch stijlvol en elegant uitzien. Het begon allemaal met een sweatshirt, ondertussen vind je in de collecties alles van T-shirts tot jurkjes en accessoires. Het idee: een casual chique garderobe ontwerpen. 
Het merk werkt met lokale vertegenwoordigers, die ervoor zorgen dat het productieproces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Zo wordt de kwaliteit van de kledingstukken gegarandeerd. Bovendien wordt er samengewerkt met producenten die ook produceren voor internationaal  bekende modemerken, dus met die kwaliteit zit het wel goed.

FRENCH DISORDER SWEATER

De sweater is de eyecatcher van het merk en tevens het startpunt van dit jonge merk. Opvallend zijn de store en edgy teksten die op de borst van de trui zijn gedrukt. Teksten met een speels tintje, ontworpen in mooie sierlijke letters of print. Ook truien zonder teksten vind je in de nieuwe collectie. Zo heb je de sweater Rainbow die is uitgevoerd in een mooie donkerblauwe met witte kleur en strepen in de kleuren van de regenboog. 

FRENCH DISORDER T-SHIRTS

En wat voor de truien geldt kan zeker ook gezegd worden over de T-shirts. Uitgevoerd in dezelfde toffe kleuren en met dezelfde stoere teksten. Gegarandeerd dat jij er stijlvol bij loopt met zo’n T-shirt van French Disorder!

FRENCH DISORDER ONLINE

Bij Bomont.nl shop je nu in de webshop de nieuwe collectie van French Disorder. Eenvoudig te selecteren met het handige navigatiemenu op de webshoppagina. Kies jouw gewenste maat, kleur en model en je hebt binnen no time een nieuw top item besteld! Bestel je voor een waarde boven de 20,-? Dan bezorgen wij je pakketje volledig gratis.