Floris van Bommel Herenkleding 2 artikelen

Kies je categorie

Floris van Bommel Herenkleding 2 artikelen

2 van 2 artikelen

Floris van Bommel Sneakers

Gekleed & sportief, stijlvol, trendy en kwaliteit: dat zijn schoenen van het Nederlandse modelabel Floris van Bommel. Ben je op zoek naar een paar modieuze, sportieve herenschoenen met veel kleur? Bekijk dan snel ons aanbod in de BoMonT online shop of in onze winkel in Domburg.

Herencollectie Voorjaar 2018 Floris van Bommel 

Bij Floris van Bommel is de negende generatie schoenmakers elk seizoen druk bezig om een bijzondere collectie herenschoenen in de markt te zetten. Bijzonder, want elk paar heeft een duidelijk zichtbare Floris van Bommel style. Zowel de sneakers als de nette schoenen, ze beschikken allemaal over een opvallend detail dat direct duidelijk maakt dat ze oer-Hollandse Floris van Bommel schoeisel zijn. Dit najaar is er gebruik gemaakt van mooie geklede stoffen en een mix van najaars- kleuren, hierdoor hebben de schoenen een chique uitstraling. Is het dat bijzonder leer, de kleurrijke veters, de opvallende patronen in het leer? Deze details maken een paartje Floris van Bommel herenschoenen zo leuk dat je ze wilt hebben. En je draagt ze zowel bij zakelijke, alledaagse als feestelijke aangelegenheden.

Het bedrijf zorgt er naast het ontwerp van de schoenen ook voor dat deze geproduceerd worden onder verantwoorde omstandigheden in de Nederlandse of andere Europese fabrieken. Op die manier kan het bedrijf het productieproces van a tot z opvolgen en zo hun hoge afwerkingsgraad garanderen. Bovendien belooft Floris van Bommel ook dat er enkel met kwalitatieve basismaterialen, en waar mogelijk ook, met ecologisch verantwoorde materialen wordt gewerkt om dat paar super schoenen voor je te maken waar je, mits goed onderhoud, jaren plezier van hebt. 

Bekijk ons hele assortiment geklede schoenen direct online in onze webshop of in Domburg in het echt.