Colmar Herenkleding 19 artikelen

Colmar Herenkleding 19 artikelen
Kleur Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Colmar Herenkleding 19 artikelen
19 artikelen
19 van 19 artikelen

Colmar Herenkleding

Toen Colmar in 1923 werd opgericht lag de focus op het maken van werk- en skikleding. Het Italiaanse merk kon voorzien in de behoeftes van skiërs, door de skikleding aan te passen op de wensen van de sporters. Er werd gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen die bescherming en comfort boden tijdens het skiën. Zodoende werd Colmar steeds gewilder, ook onder de top skiërs. Inmiddels is Colmar niet meer weg te denken uit de skiwereld. Het merk blijft innoveren om de beste kwaliteit en functionaliteit te kunnen bieden. 

EEN UNIEK DESIGN

In 2009 werd Colmar Original opgericht, een nieuwe lijn die een breder publiek aanspreekt dan alleen skiërs. Colmar Original heeft een complete collectie met hoogwaardige lifestyle producten. Voor deze lijn wordt het oude logo gebruikt: de inmiddels bekende rode stip met de merknaam erin verwerkt. De Colmar Original lijn is helemaal van deze tijd en heeft een sportieve uitstraling. De vormen, materialen en modellen bezitten allemaal het merk-DNA en kenmerken van de rijke historie die Colmar inmiddels heeft. 

MOOIE JASSEN

Het paradepaardje van Colmar is de jassencollectie. Voornamelijk de donsjassen zijn ook deze winter weer erg populair. Net als de skikleding zijn ook de ‘casual’ jassen van hoge kwaliteit en bieden ze comfort en warmte. De collectie bestaat uit heel veel mooie winterjassen voor dames, heren en kids. Kies een Colmar jas met een neutrale kleur of ga voor een jas met opvallende kleur en trendy uitstraling. Colmar heeft het allemaal!  

Colmar Online bij Bomont

De Colmar Originals jassen zijn nu online verkrijgbaar bij Bomont! Je shopt de Colmar heren jassen in onze webshop of in een van onze winkels. Kies voor Bomont.nl en profiteer van een snelle levering, gratis verzending en 5% spaarbonus.