Champion Herenkleding 2 artikelen

Champion Herenkleding 2 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Champion Herenkleding 2 artikelen
2 artikelen
2 van 2 artikelen

Champion Heren

Champion staat wereldwijd bekend als een innovatief kledingmerk met zijn herkomst in de sportwereld en vandaag de dag is het een hip merk wat graag samenwerkingen aangaat met verschillende designers. Het feit dat het merk al 100 jaar bestaat houdt het niet tegen om te veranderen en gedurfd te zijn, nee, het lijkt het juist te motiveren om zijn indrukwekkende geschiedenis te combineren met hedendaagse trends.

DE CHAMPION SWEATSHIRT

Sweatshirts en Champion zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat Champion de allereerste sweater ter wereld op de markt bracht in 1938. In dat jaar werd het tijdloze icoon geboren wat door de jaren heen verbeterd en geperfectioneerd is, maar de basis veranderde niet, namelijk dat het geschikt is voor zowel casual wear als een pittige work-out. Kortom, perfect dus voor de actieve man die ook van een relaxte dag houdt.

ATLETISCH MET EEN CASUAL TINT

Zoals eerder genoemd zijn de sweaters van Champion hét kledingstuk bij uitstek voor bijna alle gelegenheden, maar vergeet de vesten en T-shirts niet die beiden een sportieve en trendy twist zullen toevoegen aan je outfit. 2020 is tenslotte het jaar van de streetwear en sportkleding. Aan Champion om je er meteen weer trendy bij te laten lopen. Wat dacht je van een semi-casual outfit bestaande uit een grijs Champion T-shirt, met daaronder een faded jeans en parelwitte sneakers óf kies voor een fraai Champion vest en je favoriete joggingbroek. Een dag relaxen is nog nooit zo comfortabel geweest.