Bruun & Stengade Herenkleding 11 artikelen

Bruun & Stengade Herenkleding 11 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Bruun & Stengade Herenkleding 11 artikelen
11 artikelen
11 van 11 artikelen

Bruun & Stengade

Ben jij een man die bij wijze van spreken een moord doet voor een paar mooie pantalons, fijne T-shirts en mooi geweven knitwear? Op zoek naar authentieke, originele en hoogwaardige producten. Bruun & Stengade helpt je uit de brand. Wellicht niet de meest makkelijke merknaam om  te onthouden, maar ze weten wel hoe ze kleding moeten maken!

DEENSE SCHOONHEID

Modern, urban, comfortabele en vooral stijlvolle menswear waarbij details voor op staan. Ontstaan in 2004 als een klein Deens bedrijfje, is dit moderne modemerk ondertussen uitgegroeid tot een internationaal modemerk met kleding om te dragen tijdens je wekelijkse én weekend-activiteiten.Bruun & Stengade is compleet onafhankelijk. Trots op de Scandinavische roots willen ze dit doorbrengen in elk detail van de bedrijfsvoering. Van het naaien tot het verkopen, alles wordt gedaan met liefde, passie en gevoel voor humor.

GEEF JE LOOK EEN UPGRADE

Geef je look de upgrade naar moden, tijdloos en sophisticated. Laat zien dat je een man van klasse en kaliber bent. Je zult stralen en elke uitdaging met gemak aankunnen. Trek de juiste pantalon aan bij een mooie gebreide trui en combineer een basic shirt met en mooie pantalon of jeans. Elke gelegnheid, elke afspraak en elke ontdekking. Jij kunt het aan!