Braend Herenkleding 8 artikelen

Kies je categorie
Braend Herenkleding 8 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten

Braend Herenkleding 8 artikelen

8 van 8 artikelen

Braend Herenschoenen

Braend bestaat tien jaar en is uitgegroeid tot een herkenbaar herenschoenenmerk, te identificeren aan de blauwe binnen voering van het schoeisel. Ze zijn zelfs zo succesvol dat ze uitgebreid zijn in de landen België en Duitsland. Braend zal zich altijd blijven focussen op een modieus schoeisel met een perfecte pasvorm. 

ITALIAANS DESIGN EN HOGE KWALITEIT

De herenschoenen zijn door een Italiaanse designer ontworpen met leersoorten van hoge kwaliteit, uw schoen komt dus van goede huize. Braend staat hoog in het vaandel als het gaat om deze kwaliteit en daardoor hebben ze een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunnen creëren. De kwaliteit kunt u terug zien in de mooie afwerking, er is aandacht besteed bij elk detail en zien er uit als om door een ringetje te halen. Daarnaast heeft het schoeisel een opmerkelijk goede pasvorm en zijn vooral bij het jonge publiek in trek. Een Braend herenschoen en een net pak? Of een spijkerbroek? Beide combinaties zijn erg stylish. Met een pak en een nette schoen eronder zoals Braend, ziet u er gepolijst uit. Zelfs met een spijkerbroek kunt u er tiptop uitzien, als u uw broek iets oprolt gaat de aandacht meer naar de voeten. 

Laat de mensen met een indruk achter dat u echt gevoel heeft voor fashion. Een mix van een klassiek tintje met casual. Cognac of donkerblauw, door de kleuren van de schoenen zijn ze heel makkelijk te combineren. Deze modieuze herenschoenen aanschaffen bij uw schoenencollectie? U kunt ze bestellen via de online shop van Bomont.