Faking 6 artikelen

Kies je categorie
Faking 6 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten
Faking 6 artikelen
6 artikelen
6 van 6 artikelen

Faking T-Shirts

De shirts van Faking kunnen worden beschouwd als fashion met een knipoog. De shirts zijn een parodie op bekende vooraanstaande merken zoals Dior, Gucci en Hermes. De shirts laten zien hoe de namen en logo's van deze trendy merken kunnen worden gecombineerd op één T-shirt. Deze combinaties geven een speels effect en geven daarmee ook een draai aan de hele 'gekte rondom merken'. 

PARODIE OP BEKENDE MERKEN

Denk eens aan de bekende slang van Gucci, een panterprint Nike-teken gecombineerd met Dior of een omgedraaid logo van Maison Margiela. De boodschap van deze mode? Neem al die merken en de hype eromheen niet té serieus en straal in kleding die bij je past. Zoals we al zeiden, mode met een knipoog dus. De T-shirts zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen en hebben dus een fijne unisex pasvorm. Je vindt de T-shirts tot nu toe alleen in het zwart en het wit maar wie weet wat de toekomst gaat brengen. 

T-SHIRTS OM TE COMBINEREN

Je combineert deze kekke en speelse T-shirts leuk op een gerafelde of flared jeans, een leuk spijkerjack of een stoer bikerjack. Paar stoere boots of hippe dad-sneakers erbij en je outfit is af. Ook is zo'n T-shirt in een basic kleur ook leuk om te combineren met een grof gebreid vest in een felle kleur zoals okergeel, paars of roze. Je haar in een knot of een flinke veeg wax in je haar en je bent ready to go! Tijd voor een rondje in de stad!