Eufrasia Jewels 10 artikelen

Eufrasia Jewels 10 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten
Eufrasia Jewels 10 artikelen
10 artikelen
10 van 10 artikelen

Eufrasia Jewels

Nadat je eindelijk dé perfecte outfit hebt uitgekozen, sta je voor het volgende dilemma: welke sieraden zal ik erbij dragen? Sieraden maken de outfit tenslotte helemaal compleet. Wat dacht je dan van een mooie armband van Eurfrasia, die gemaakt is van natuurlijke producten zoals glas, metaal en leer.

CONTINENTENDRIFT

Ben je dan ook nog eens op zoek naar items die een wereldse uitstraling hebben? Nou, dan hebben wij wat voor je! De prachtige armbanden van Eurfrasia zijn namelijk geïnspireerd op verschillende continenten, streken en steden. Hierdoor passen de armbanden dus naadloos bij dames en heren die ervan houden om de wereld te verkennen. Je waant je namelijk zo in een ander land met het dragen van deze dubbele armbanden.

Door meerdere materialen en uitstralingen te combineren per bandje krijgen de armbanden in het geheel een unieke en rijke uitstraling. Perfect om te dragen bij een luchtige zomerse outfit of een mooie gehaakte trui. De combinatie geeft een internationale uitstraling en geeft elke outfit een extra mooie afwerking.