Donsjas jongens 58 artikelen Toon 96 per pagina

Donsjas jongens 58 artikelen Toon 96 per pagina
58 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 58 artikelen

Donsjassen Jongens

Wat ons betreft is er geen twijfel over mogelijk dat donsjassen, of gewatteerde jassen absoluut thuis horen in de garderobe van elke jongen. Want met het altijd wisselende Nederlandse weer en klimaat kun je het hele gezin maar beter goed beschermen tegen alle dingen die de herfst, winter en het voorjaar je kunnen bieden. Van hagel tot sneeuw en van regen tot wind, een goede gewatteerde jas beschermt jullie overal tegen! Hoewel dit soort jassen vroeger vooral te vinden was in simpel grijs, zwart of donkerblauw, vind je tegenwoordig gewatteerde jassen in alle kleuren en maten, afmetingen en lengtes die je maar kunt bedenken. Behalve de vormgeving is vooral het comfort heel erg belangrijk. Want er is niets zo vervelend als een jas waar niet goed in bewogen kan worden. Gelukkig maakt Parajumpers jassen waar je zelfs in kunt bergbeklimmen zonder enige belemmering in je bewegingen. Prachtige jassen die geen belemmering in de bewegingsvrijheid vormen dus. Wel zo handig bij van die actieve kids. 

WARM DE WINTER DOOR

Dus niet alleen de outfit onder de jas, maar ook de jas zelf kan tegenwoordig een echte mode-statement overbrengen. Door de fantastische details en het fijne maatwerk zijn gewatteerde jassen heel erg handig om in de kast te hebben hangen, voor alle koudere dagen op het schoolplein en bij de sportclub. Gewatteerde donsjassen kunnen altijd, bij nette broeken, stoere jeans en schattige tuinbroeken. Van groen tot blauw, oranje en langere modellen met capuchon, er is van Reset voor ieder wat wils. Jassen die je op twee manieren kunt dragen van Vingino zijn extra leuk. Meer jas voor dezelfde prijs dus! De jassen van Cars zijna daarbij altijd een goed idee. Je vindt jassen voor het voorjaar, najaar en de winter, allemaal in onze webshop! 

VERSCHILLENDE MODELLEN 

Welk model ook je voorkeur heeft, lange modellen met capuchon of korte modellen met een grote kraag, deze eyecatchers horen sowieso thuis in je garderobe. Mix en match zo elke denkbare outfit, met sneakers of laarsen en met blouses tot truien. De stoere jongeman zal er fantastich uit zien, terwijl hij ook nog eens warm blijft.

Voor dat we het vergeten, het hele gezin kan bij Bomont een nieuwe gewatteerde jas scoren voor het naderende winterseizoen. Voor dames , heren en meisjes vind je ook fantastische jassen voor fantastische prijzen in onze webshop! Het hele gezin warm en comfortabel de winter door dus!