Tanta Dameskleding 1 artikelen

Tanta Dameskleding 1 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten
Tanta Dameskleding 1 artikelen
1 artikelen
1 van 1 artikelen

Tanta Regenkleding Dames

Regenkleding saai? Echt niet! Tantä maakt regenkleding die je met recht modieus en trendy kunt noemen. Ze geven het begrip regenkleding een geheel nieuwe dimensie. De traditionele regenjas, verpakt in een gloednieuw modern jasje. Van knoop tot rits en van naad tot zak, alles is met grote zorgvuldigheid geselecteerd om de jassen de ideale uitstraling te geven.

LIJNEN, KLEUREN ÉN DESIGN

Unisex is anno 2018 een ruim begrip. Hoewel de jassen van Tantä nog wel zijn toegespitst op mannen en vrouwen mode, zie je duidelijk terug dat het gebruik van globale lijnen en toffe ontwerpen is toegepast. Jassen met een moderne straling en een hippe touch. Gemaakt om te dragen in de regen, zonder er gelijk uit te zien als een kabouter in een hobbezak. Mooie trendy kleuren zoals donkerblauw en donkergroen sieren de collectie en de jassen houden je haar ook nog eens droog. Als dat niet de wens van iedere vrouw is... 

REGENKLEDING DIE TRENDY IS

Fucntioneel door de vele zakken, ritsjes, opbergvakken en natuurlijk lekker grote capcuchon. Trendy door het gebruik van mooie materialen en toffe ontwerpen zul je stralen, zelfs als het weer dat niet doet. Dus je kunt met een gerust hart weg met de fiets, je hond uitlaten of op weg naar school of je werk, want je bent beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. En je loopt er ook nog eens trendy bij. Zeg nou zelf, dat wil toch iedere vrouw!