Elvy Bags Dameskleding 2 artikelen

Elvy Bags Dameskleding 2 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Elvy Bags Dameskleding 2 artikelen
2 artikelen
2 van 2 artikelen

Elvy Bags Handtassen

Elvy bags zijn alles wat je verwacht van een tasje. Ze zijn op verschillende manieren te dragen en bieden een opbergplek voor je belangrijkste bezittingen, zoals je geld en pasjes, je lipstick en natuurlijk je telefoon. Ontworpen door zangeres Laura Vlasblom en geïnspireerd op muzieklegendes zoals Janis Joplin en Alanis Morissette.

POOLSE MUNITIE

Je zou het op het eerste oog misschien niet verwachten, maar de bags van Elvy zijn geïnspireerd op oude Poolse munitietasjes uit de Tweede Wereldoorlog. Deze tasjes zijn klein, licht en ontzettend makkelijk te dragen. Dat moest ook wel, want in de oorlog had je geen tijd om je druk te maken over de tasjes als soldaat.

ROCK ’N ROLL

De tasjes zijn draagbaar en praktisch. Neem er eentje mee naar een festival, een concert of een avondje stappen met vriendinnen. Dat zijn allemaal van die uitstapjes waar je liever niet met een zware tas wil rond lopen. En dat hoeft ook niet, want al je persoonlijke spulletjes passen gewoon in deze hippe tasjes.

BOHO CHIQUE

Wij vinden dat je de ideale boho chique uitstraling kunt maken met de Elvy Bags. Kleed jezelf beestachtig leuk aan met een tasje met zebraprint of slangen-look of ga voor een echte hippy look met een geel exemplaar. Het is sowieso verstandig om je tasje te laten matchen met de rest van je outfit, want juist dan komt deze extra goed naar voren. Zo kun je bijvoorbeeld je tasje afstijlen met andere accessoires zoals sieraden, schoenen en riemen. Meerdere tasjes in je collectie hebben is sowieso geen overbodige luxe want zo zorg je ervoor dat je er elke dag op je best uit ziet!