Elvine Dameskleding 1 artikelen

Elvine Dameskleding 1 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Elvine Dameskleding 1 artikelen
1 artikelen
1 van 1 artikelen

Elvine Dameskleding

Elvine is geïnspireerd op Elvine Mänd. Deze naam zegt je waarschijnlijk niets, maar ze werkte als een naaister in Estland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nadat de Russen het land binnenvielen, vluchtte zij naar Zweden. Daar bracht in 1975 haar dochter een jongen genaamd Daniel Mänd ter wereld. Hij is degene die Elvine in een hele nieuwe manier heeft laten herleven. Doordat hij is opgegroeid in Gothenburg en snel in aanraking kwam met straatkunst en graffiti, werd zijn interesse in kunst en mode gewekt. Hij vond dat er iets ontbrak op de modemarkt, en dat is kleding die de pure kunst van de straat uitstraalt maar toch gemaakt is volgens ouderwetse naai-tradities.

ELVINE WAS GEBOREN

Elvine was geboren! Voornamelijk gericht op denim (want ja, wie houdt er nou niet van denim) ontwerpt het merk een gevieerde kledinglijn waarbij veel verschillende materialen worden gebruikt. De kledingstukken stralen elegantie, klasse en stijl uit. Aangezien het in Zweden net zoveel regent als in Nederland, is de basis van het merk gevestigd op (regen)jassen. Je kunt de items van Elvine met gemak het hele jaar door aan. Zij houden zich niet aan de traiditionele regels van een collectie per seizoen, maar willen items maken die de seizoenen overschreiden.

GA OP ONTDEKKING

Reizen, ontdekken en avontuur. Ben jij daar voor gemaakt? Dan pas Elvine bij jou. Door het authentieke productieprocess en het gebruik van fijne en natuurlijke materialen, sluiten de items perfect aan bij de 21st century lifestyle. We zijn altijd druk, onderweg en op zoek naar verdieping. Elvine draagt haar steentje daar aan bij en zorgt ervoor dat je tijdens deze ontdekkingen perfect kunt genieten. Dus ga op zoek, ontdek en ga naar buiten. Je zult beschermd zijn tegen alle invloeden van buitenaf en niets zal jou stoppen om je doel te bereiken!