Charlies Dameskleding 13 artikelen

Charlies Dameskleding 13 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten
Charlies Dameskleding 13 artikelen
13 artikelen
13 van 13 artikelen

Charlies Dameskleding

Charlies fashion is all about t-shirts! Iedereen houdt van T-shirts en Charlies snapt dan ook dat we graag meerdere fijne basics en favorieten in de kast willen hebben hangen. Het merk staat garant voor vrolijke designs en T-shirts die eigenlijk op ieder moment van de dag gedragen kunnen worden. Onderweg naar kantoor? Draag zo'n lekker comfortabel T-shirt dan speels onder een blouse met een krijtstreepje en op een stoere verwassen jeans. Natuurlijk kun je ook voor elegant en classy gaan door het T-shirt te dragen in een mooie leren kokerrok of op een leuke flared jeans.

MEER DAN T-SHIRTS

Natuurlijk vind je bij dit nieuwe toffe merk ook andere producten dan T-shirts. Door het toegewijde team worden regelmatig de tofste creaties ontworpen die stuk voor stuk garant staan voor stijl, klasse en elegantie. Wat heb je daar voor nodig? Gevoel voor fashion en héél veel plezier. Plezier met wat je doet en plezier in wat je maakt. Dat is dan ook het gevoel wat Charlies wil meegeven aan al haar draagsters.

MOOIE ITEMS VOOR IEDER MOMENT

Een lekkere sweater om aan te trekken wanneer het regent en je lekker binenn schuilt of een mooi jasje in een hippe kleur om te dragen met een leatherlook jeans en stoere buckleboots. Vergeet natuurlijk de fleurige blouses niet, uitgevoerd in dé trend-kleuren van dit moment. Mooie okergele kleuren vrolijken de collectie op maar natuurlijk vind je ook dé print van 2018, de panterpint, terug in de ontwerpen van dit merk. Een chique blouse met een trendy blazer, wat wil een vrouw nog meer? Kortom, met de fashion van Charlies kun je eigenlijk de garderobe vullen voor het hele winterseizoen!