Bonnie Doon Dameskleding 0 artikelen

Bonnie Doon Dameskleding 0 artikelen
Sorteren op
Toon producten
Bonnie Doon Dameskleding 0 artikelen
0 artikelen

Er bevinden zich geen producten in dit assortiment.

0 van 0 artikelen

Bonnie Doon Panty's

Het panty en sokkenmerk Bonnie Doon heeft een kleurrijke geschiedenis, welke terug gaat tot het jaar 1957, toen het vrolijke merk in Amerika werd opgericht. De merknaam Bonnie Doon is echter van Schotse afkomst.  ‘Bonnie’ betekent mooi en ‘Doon’ is de naam van een rivier in Schotland. In 1969 maakt Nederland voor het eerst kennis met de fleurige beenbekleding wanneer het merk voor het eerst succesvol wordt geïmporteerd.

 

De eerste opslagruimte in Nederland wordt gevormd door een garage in Austerlitz op de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit deze garage levert Bonnie Doon de modebeenbekleding uit voorraad. In de decennia die volgen weet Bonnie Doon een belangrijke speler op de markt van de beenmodebekleding te blijven. Zo produceerde het merk kleurrijke, fleurige en kwalitatief sterke beenmode, gemaakt van de destijds veel geprezen acrylsoort orlon. Ook in de komende jaren zal Bonnie Doon zich blijven focussen op uitbereiding van het merk in Europa. Kortom: de beenbekleding van Bonnie Doon is here to stay!

BONNIE DOON PANTY

 

Op zoek naar een nieuwe panty of een trendy paar sokken van Bonnie Doon? In de webshop van Bomont.nl vind je deze items.  Selecteer en bestel jouw favoriet en wij zorgen ervoor dat je de bestelling binnen de kortste keren in huis hebt. Bij een bestelling van boven de 20,- doen we dit ook nog eens gratis, met een bedenktermijn van 30 dagen en 5% spaarbonus.