Aigle Dameskleding 3 artikelen

Aigle Dameskleding 3 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten
Aigle Dameskleding 3 artikelen
3 artikelen
3 van 3 artikelen

Aigle Regenlaarzen

Aigle is een kwaliteitsmerk die kwalitatief hoogwaardige productenmaakt die functioneel zijn voor het jagen, vissen, tuinieren of landwerk. De Aigle regenlaarzen zijn handgemaakt en hebben echt vakman kwaliteit, doordat Aigle al 160 jaar ervaring heeft en wordt doorgegeven van generatie tot generatie. De vakmannen houden zich bezig om een unieke laars te creëren die een combinatie heeft van functionaliteit en stijl. Zo is de regenlaars 100% waterdicht door het gebruik van duurzaam rubber, dit is zelfs nog sterker en flexibeler dan PVC. Elke laars verloopt het productieproces in 60 stappen en wordt individueel gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze waterdicht zijn. De Aigle regenlaarzen zijn van duurzame kwaliteit, doordat er gebruik wordt gemaakt van natuurrubber. Daarnaast hebben de rubberen ambacht mannen echt oog voor detail en afwerking, dit is meteen te zien aan de laarzen. Gegarandeerd dat je heel lang kan gaan genieten van deze Aigle laarzen. Bomont biedt niet alleen de Aigle regenlaarzen aan voor heren, maar ook voor de dames! 

AIGLE JACHTLAARZEN

De Aigle jachtlaarzen zijn onmisbaar als je van plan bent om te jagen. Moet je door de modder of een drassig grasveld? Geen probleem! De Aigle jachtlaars is voorzien van een anti- slipzool voor extra grip. Daarnaast is de binnenzool schokabsorberend waardoor de nek en rug worden beschermd en ontlast. Verder is de laars voorzien van een sneldrogende binnen voering en anti- allergeen waardoor de laars makkelijk te onderhouden is. 

HOE TE ONDERHOUDEN?

Er wordt aangeraden om de laars in te sprayen om de lange levensduur en kwaliteit te behouden. Na de aankoop zullen de laarzen vettig aanvoelen, hierdoor worden de laarzen namelijk beschermd tegen scheurtjes en water. Om de laarzen vettig te houden wordt er geadviseerd om ze in te sprayen met rubberlaarzenspray die siliconen bevat. Een voorbeeld hiervan is de Aigle Swipol spray. Wil je de laarzen schoonmaken? Heel belangrijk is dat je geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt of zeep, hierdoor kan de laars namelijk uitdrogen en dat is het laatste wat je wilt. Maak de laarzen dus schoon met water en een doek of borstel. Nog een tip: laat ze niet drogen bij een warmtebron zoals een kachel om uitdroging te voorkomen, de laarzen laten drogen in een koele ruimte is het best. Niet moeilijk om te onderhouden dus. 

AIGLE ONLINE BIJ BOMONT

Shop jouw eigen Aigle herenlaarzen of dameslaarzen online bij Bomont en maak gelijk gebruik van onze gratis standaard bezorging. Laat die regen maar komen, gegarandeerd dat jouw voeten droog blijven, ervaar gelijk de kracht van functionaliteit en stijl. Klik op bovenstaande artikelen om meer informatie te krijgen over het product en maak gebruik van het handige filtermenu aan de zijkant om jouw gewenste prijs en kleur aan te geven. Na het bestellen zorgen wij vervolgens dat de aankopen zo spoedig mogelijk thuis geleverd worden, zodat je na ontvangst direct met jouw laarzen over straat kunt om gezien te worden! Zijn de laarzen na ontvangst niet helemaal jouw smaak of wil je toch een andere maat? Dan kan je het maar liefst maximaal 30 dagen na leverdatum ruilen óf retourneren. Daar doen wij echt niet moeilijk over!