10 Days Dameskleding 5 artikelen

10 Days Dameskleding 5 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
10 Days Dameskleding 5 artikelen
5 artikelen
5 van 5 artikelen

10 Days Dameskleding

Dream big! Dat is de slogan van het Amsterdamse modemerk 10Days. Want je bent nu eenmaal wat je draagt. Creatieve combinaties, gemaakt van fijne en comfortabele stoffen geven de kledingstukken van dit hippe merk de ideale eigenschappen om iedere dag te dragen.

JOUW COMFORTABELE KANTOORLOOK

Het is natuurlijk fijn wanneer kleding er leuk uit ziet, maar het is nog fijner wanneer deze leuke kleding ook heel erg comfortabel zit. Laat dat nu net de eigenschappen van de kleding van 10Days zijn. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en dat doe je natuurlijk terwijl je een lekkere losvallende jurk draagt. Een jurk is niet geschikt om te dragen tijdens alle soorten werkzaamheden, dus vind je ook broeken in de collecties.

PRINTJES EN COMFORT

Het merk ontwerpt en ontwikkelt haar kleding in het bruisende hart van Nederland: Amsterdam. Geen plek zo inspirerend, actief en levendig als onze hoofdstad. Mede hierom hebben de oprichters ervoor gekozen om zich te laten inspireren op de levendigheid van deze stad. De laatste trends, modehypes en ontwikkelingen worden dan ook op de voet gevolgd. Zo zijn de nieuwe frisse ontwerpen met panterprint, mooie diepbruine kleuren en een divers kleurenpalet dan ook tot stand gekomen. Kies een wijdvallende top voro een nonchalante look en combineer deze met een mooi gebreid vest en een felgekleurde handtas. Dan ben je gelijk urban-ready. Maar natuurlijk kun je zo'n lekker zittende broek ook gewoon dragen op een casual zondag op de bank. Heel comfortabel!

VOOR EEN UNIEKE UITSTRALING

10Days helpt om je garderobe compleet te maken en je te laten zien wie je bent. Je creëert je eigen, unieke uitstraling in een handomdraai en door te combineren breng je ook nog eens veel variatie aan. Durf te laten zien wie je bent met deze tijdloze, unieke en leeftijdloze kledingstukken!