Dameskleding 0 artikelen

Dameskleding 0 artikelen
0 artikelen

Er bevinden zich geen producten in dit assortiment.

0 van 0 artikelen

Olivia Lauren Trolly Dames

Oeeeh deze reiskoffers zijn zo leuk! Naar het werk of juist op reis? De Olivia Lauren trolleys zijn ideaal om te gebruiken voor het reizen of wanneer je naar het kantoor gaat. Deze trolleys zijn speciaal ontworpen voor de vrouw en dat is opmerkelijk te zien aan het uiterlijk. De ontwerpen zijn chique, klassiek, luxe en praktisch. Door de uitschijfbare trekstang kan de trolley ook worden gebruikt als handtas. Naast het uiterlijk hecht het merk hoge waarde aan de kwaliteit en comfort, dat duidelijk terug te zien in de tassen. De koffer kan makkelijk als hangbagage worden gebruikt en er is ruimte voor de laptop. Doordat de tassen echt een eye- catcher zijn, val jij zeker op! Welk ontwerp past bij jou? Kijk in ons assortiment om erachter te komen.

OLIVIA LAUREN TASSEN

Bomont heeft Olivia Lauren tassen in het assortiment in verscheidene kleuren en maten. Zo kun je kiezen voor een  trolley tas met een chique en klassieke uitstraling door de mix van de kleuren wit, beige en zwart. Daarnaast maken de kleine afwerkingen, zoals het strikje de tas helemaal af. Naast een opvallende trolley, kan er worden gekozen voor een basic ontwerp, dan is de tas bijvoorbeeld uitgevoerd in het zwart. Voor een échte eye- catcher kun je bij Olivia Lauren terecht, een slangenprintpatroon en een gele kleur maakt de tas uniek.

OLIVIA LAUREN ONLINE BIJ BOMONT

Bestel vandaag nog uw favoriete Olivia Lauren op Bomont.nl. Wij zorgen vervolgens dat de aankopen zo spoedig mogelijk thuis geleverd worden, zodat je na ontvangst direct met jouw kersverse aankoop over straat kunt om gezien te worden met een van deze schitterende tassen uit deze collectie tassen. Wie wilt er nu niet gezien worden met een van deze Olivia Lauren tassen?