Hoedjes dames 23 artikelen

Hoedjes dames 23 artikelen
Onze merken Toon producten
Maat Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Hoedjes dames 23 artikelen
23 artikelen
23 van 23 artikelen

Dames Hoeden

Handig voor in het felle zomerzonnetje in je favoriete vakantieland of natuurlijk gewoon thuis in ons eigen prachtige landje, zo’n trendy hoed(je). Leuke cowboyhoeden die perfect te combineren zijn met een luchtige zomerjurk of stoer kort spijkerbroekje. 
Of kies een hoed die geschikt is voor een lekkere relaxsessie bij het zwembad. Zoals de Mission Visor van Barts. Deze hoed is wijd aan de voorkant en open aan de bovenkant. Zo blijft je hoofd koel terwijl je ogen beschermd zijn tegen de zon. De hoed is gemaakt van papier en katoen en is te verstellen met een handige verstelbare band aan de achterzijde. De Prowl Visor is een zonneklep met dezelfde luxe uitstraling als een hoed. Gemaakt van papieren materialen en afgewerkt met een mooi etnisch patroon. 
Waan jezelf in Havana met de gelijknamige hoed die valt onder de term ‘bucket hat’. Dit door de aflopende rand. Uitgevoerd in een grafisch zwart-witte print. Het merk Barts heeft ook hoeden gemaakt van 100% stro in de collectie, zoals de hoed Celery. Keuze genoeg dus! 
 

DAMES HOEDEN ONLINE

Met de zomer op komst wordt het tijd om een nieuwe trendy dames hoed te bestellen. En dat doe je natuurlijk in de online webshop van Bomont.nl. Kies jouw favoriet uit en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij je thuis wordt bezorgd. Natuurlijk is het bezorgen altijd gratis en voor niets!