0 Shoppingbag   € 0,00
Toegevoegd aan shoppingbag Shoppingbag (0 artikelen)

Geen artikelen aanwezig in shoppingbag.

Ruilen / Retourneren

Klantenservice

Veelgestelde vragen
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Ruilen & retourneren
Merkenoverzicht per winkel
5% Spaarbonus
Service & contact 

Winkels

Domburg
Etten-leur
Goes
Kamperland
Middelburg
Renesse
Terneuzen
Zoutelande
Koopzondagen

 0118-586400

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30-17:00 uur

 E-mail

webshop@bomont.nl

Binnen 1 werkdag antwoord op je vraag

 

 

Ruilen & retourneren

Ik wil iets retourneren, hoe moet ik dit doen?

Mocht het artikel niet aan je verwachting voldoen, dan kun je het maximaal 30 dagen na leverdatum retourneren (voor SALE artikelen geldt een maximum van 14 dagen na leverdatum). Het bijgevoegde retourformulier dien je volledig ingevuld bij de retourzending toe te voegen waarbij duidelijk aangegeven is welk artikel je waarom wil retourneren. Beschik je niet meer over het retourformulier? Neem dan contact op met onze klantenservice of klik op onderstaande knop.

Er zijn vier manieren om je bestelling te retourneren:

 • Gratis retour brengen in één van onze filialen.
 • Gratis retourneren bij een DHL servicepoint

  Je kunt je pakket gratis retourneren bij een DHL Servicepoint. Je dient dan wel een retourlabel uit te printen. Je kunt deze verkrijgen via het

  Let op, invultips voor het formulier: Wij adviseren je bij gewicht 1 (KG) in te vullen en kies bij formaat de optie JA. Verstuur s.v.p. alle retouren van 1 bestelling in 1 zending retour. Vind je dichtstbijzijnde DHL servicepoint via deze locator. Is je pakket heel groot en vul je op zaterdag het retourformulier in? Dan komt DHL op dinsdag je pakket ophalen aan huis.

 • Zelf opsturen (via PostNL) -  € 6,95 (indicatie)
  Bomont Retourenafdeling, Anodeweg 62, 4338 RA Middelburg

Let op: wij adviseren je om jouw retourpakket niet per brievenbuspost op te sturen (je ontvangt dan geen bewijs van verzending en het pakket is dan niet te traceren in het geval er iets misgaat).

Na ontvangsten controle van de retourzending wordt de terugbetaling verwerkt op dezelfde wijze als waar de bestelling meebetaald is.
Binnen +/- 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour kan je de terugbetaling verwachten. Indien je hebt aangegeven dat je een artikel wilt omruilen, zullen wij indien voorradig een nieuwe maat/kleur toesturen.
De artikelen moet in de originele verpakking of een andere gelijkwaardige, stevige verpakking worden geretourneerd. Wanneer je de volledige bestelling retour stuurt heb je recht op terugbetaling van de gemaakte verzendkosten voor de heenzending. Het risico voor retourneren zijn voor rekening van de koper.
De artikelen worden niet terug genomen indien het artikel:

 • Beschadigd is of slijtage vertoond.
 • Je hebt getracht een gebrek te herstellen
 • De gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.
Retourneren in een Bomont filiaal

In alle Bomont filialen heb je de mogelijkheid om een artikel of complete bestelling die je online hebt aangekocht te retourneren. Neem het retourformulier dat je bij je bestelling hebt gekregen (ingevuld) mee voor een vlotte afhandeling van de retour. Let op: het geld zal op dezelfde manier terugbetaald worden als de betaalmethode die je gebruikt hebt bij het plaatsen van de bestelling en zal dus niet contant worden terugbetaald in de winkel. Binnen +/- 5 werkdagen na inname van jouw retour zal de terugbetaling worden verwerkt.

Zelf opsturen naar Bomont

Heeft u niet de mogelijkheid om uw pakket via Kiala te retourneren dan kan je deze ook zelf opsturen naar ons retouradres. Gebruik de voorgedrukte adressticker op het retourformulier dat bij je bestelling is bijgevoegd, of richt het pakket aan: Bomont Retourenafdeling, Anodeweg 62, 4338 RA Middelburg. Het risico van retourneren is voor rekening van de koper, bewaar het verzendbewijs dus zorgvuldig. Wij adviseren je om jouw retourpakket niet per brievenbuspost op te sturen (je ontvangt dan geen bewijs van verzending en het pakket is dan niet te traceren in het geval er iets mis gaat).

Wat zijn de kosten voor een retour?

Meest gekozen methode: Gratis via DHL (binnen NL). 

Je kunt je pakket gratis retourneren bij een DHL Servicepoint. Je dient dan wel een retourlabel uit te printen. Je kunt deze verkrijgen via het

Let op, invultips voor het formulier: Wij adviseren je bij gewicht 1 (KG) in te vullen en kies bij formaat de optie JA. Verstuur s.v.p. alle retouren van 1 bestelling in 1 zending retour. Vind je dichtstbijzijnde DHL servicepoint via deze locator.

Retourneren in een filiaal - GRATIS

Lever je je retourpakket in een Bomont filiaal, dan is het retourneren gratis. 

Zelf opsturen (via PostNL) - € 6,95 (indicatie)

Stuur uw retour op naar het adres Bomont Retourenafdeling, Anodeweg 62, 4338 RA Middelburg via een PostNl punt bij u in de buurt

Let op: wij adviseren je om jouw retourpakket niet per brievenbuspost op te sturen (je ontvangt dan geen bewijs van verzending en het pakket is dan niet te traceren in het geval er iets mis gaat).

Kan ik ook SALE artikelen retourneren?

SALE artikelen kan je binnen 14 dagen na levering retourneren, je ontvangt hiervoor gewoon je geld terug. Na ontvangst en controle van de retourzending wordt de terugbetaling verwerkt op dezelfde wijze als waar de bestelling mee betaald is. Binnen +/- 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour kan je de terugbetaling verwachten.

Kan ik mijn retour ook in de winkel terugbrengen?

In alle Bomont filialen heb je de mogelijkheid om een artikel of complete bestelling die je online hebt aangekocht te retourneren. Neem het retourformulier dat je bij je bestelling hebt gekregen (ingevuld) mee voor een vlotte afhandeling van de retour. Let op: het geld zal op dezelfde manier terugbetaald worden als de betaalmethode die je gebruikt hebt bij het plaatsen van de bestelling en zal dus niet contant worden terugbetaald in de winkel. Binnen +/- 5 werkdagen na inname van jouw retour zal de terugbetaling worden verwerkt.

Wat moet ik doen als de kleding beschadigd is of als er een verkeerd artikel geleverd is?

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan er helaas wel eens iets misgaan. Wij adviseren je daarom om alle artikelen na ontvangst te controleren op beschadigingen of verkeerde leveringen. Mocht dit toch het geval zijn, neem dan contact met onze klantenservice (webshop@bomont.nl of via 0118-586410). Je kan vervolgens de artikelen terugsturen (dit kan gratis via een DHL Servicepoint). Wij zullen ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk een vervangend artikel of je geld terug ontvangt.

Heb je een klacht over een artikel?

Heb je een artikel gekocht en vertoond deze na een bepaalde tijd klachten en kan je redelijkerwijs verwachten dat het artikel na deze periode en bij normaal gebruik nog goed zou moeten functioneren en is het gebrek aan het product buiten jouw schuld om ontstaan?

In dat geval kun je gebruik van jouw recht van reclamatie, vul onderstaand formulier in om jouw klacht aan te melden. Als de klacht gegrond is, zullen wij indien mogelijk het artikel repareren, vervangen of een andere passende oplossing aanbieden.

De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door: Beschadiging door opzet of nalatigheid; Normale slijtage en/of; Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing In alle gevallen bewaken wij een snelle afhandeling van de klacht.

FORMULIER: AANMELDING KLACHT