0 Shoppingbag   € 0,00
Toegevoegd aan shoppingbag Shoppingbag (0 artikelen)

Geen artikelen aanwezig in shoppingbag.

Bezorgen

Klantenservice

Veelgestelde vragen
Bestellen
Betalen
Bezorgen
Ruilen & retourneren
Merkenoverzicht per winkel
5% Spaarbonus
Service & contact 

Winkels

Domburg
Etten-leur
Goes
Kamperland
Middelburg
Renesse
Terneuzen
Zoutelande
Koopzondagen

 0118-586400

Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30-17:00 uur

 E-mail

webshop@bomont.nl

Binnen 1 werkdag antwoord op je vraag

 

 

Bezorgen

Wat zijn de kosten voor het bezorgen van mijn bestelling?

De bezorgkosten bedragen €1,95 (binnen NL en België).

Bomont verstuurt al je bestellingen voor €1,95 binnen Nederland en België met de pakketservice van DHL. Voor de verzendkosten naar andere landen, verwijzen we je naar de tabel hieronder. Indien je een artikel wilt terugsturen dan neem Bomont de retourkosten op zich. Internationale verzendtarieven:

Land Prijs
België €1,95
Denemarken €13,50
Duitsland €2,95
Finland €15,95
Frankrijk €13,50
Letland €16,95
Luxemburg €4,95
Oostenrijk €13,50
Polen €16,95
Zweden €15,95
Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Let op: tijdens de feestdagen zijn er aangepaste bezorgtijden. Donderdag 24 december (Kerstavond) en donderdag 31 december (Oudjaarsdag) zullen er geen avondbezorgingen plaatsvinden. Op 1e Kerst, 2e Kerst en Nieuwjaardag zullen er geen pakketten bezorgd worden.

Wij streven ernaar bestellingen binnen 2-3 werkdagen bij je af te leveren. Dit is een geschatte levertijd zonder externe vertragingen. Tijdens SALE periodes of acties kan de levertijd langer zijn. 

Bekijk hieronder de verwachte bezorgdag (let op: dit is slechts een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend). Nadat jouw bestelling is ingepakt ontvang je een bevestiging met een Track & Trace link. Als jouw pakket in ontvangst is genomen door DHL kan je via deze link de actuele status van de verzending volgen (let op: het kan tot 24 uur duren voordat de Track & Trace link werkt). 

Besteldag Voor 13:00 uur besteld Na 13:00 uur besteld
Maandag di, wo of do wo, do of vr
Dinsdag wo, do of vr do, vr of za
Woensdag do, vr of za vr, za of di
Donderdag vr, za of di za, di of wo
Vrijdag za, di of wo di, wo of do
Weekend di, wo of do di, wo of do

De maximale levertijd van je bestelling bedraagt 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Het is mogelijk dat je meerdere pakketten ontvangt uit de verschillende Bomont-filialen. Dit is mogelijk, omdat de voorraad in de verschillende Bomont winkels van elkaar afwijkt. Hierdoor kan de levertijd van de diverse artikelen van één bestelling variëren.

Zendingen naar België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk worden maximaal binnen 5 werkdagen bezorgd. Bij enkele living artikelen kan de bezorgtermijn afwijken van onze gebruikelijke service, neem voor meer informatie contact op met onze Klantenservice.

In welke landen bezorgen jullie?

Wij verzenden naar de volgende landen:

 • Nederland
 • België
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Finland
 • Frankrijk
 • Letland
 • Luxemburg
 • Oostenrijk
 • Polen
 • Zweden
Is het mogelijk om mijn bestelling in één van de filialen op te halen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je bestelling af te halen in onze filialen. Wil je weten of een bepaald artikel in een winkel voorradig is, neem dan rechtstreeks contact op met de winkel van je voorkeur. Klik hier voor de contactgegevens van onze winkels. Buiten de SALE om of voor onze nieuwe collectie informeert onze klantenservice je graag over de mogelijkheden.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

Wij verzenden uw bestelling via DHL.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen en de max. levertijd is verstreken?

Indien je na 5 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen hebt en je hebt nog geen verdere informatie hierover ontvangen. Dan adviseren wij je contact op te nemen met onze klantenservice via webshop@bomont of telefonisch op het nummer: +31-(0)118-586400.