0 Shoppingbag   € 0,00
Toegevoegd aan shoppingbag Shoppingbag (0 artikelen)

Geen artikelen aanwezig in shoppingbag.

Algemene voorwaarden

Algemeen 
De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten, leveringen en overige diensten. We wijzen hierbij uitdrukkelijk alle andersluidende voorwaarden van de andere partij af. Alle overige en/of afwijkende afspraken moeten door ons schriftelijk worden bevestigd. 

Bestellen 
De producten die worden aangeboden in de Bomontwebshop zijn een uitnodiging aan klanten om een aankoop te doen bij Bomont. Dit gebeurt op basis van de gegevens die worden verstrekt in de Bomontwebshop. Bomont behoudt het recht voor een aankoop niet aan te nemen als een artikel niet leverbaar is of als u om een niet gerechtvaardigde reden hebt nagelaten facturen voor eerdere leveringen te betalen. Als Bomont niet in staat is een bepaalde bestelling te leveren, brengt Bomont u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Bestellingen worden alleen aanvaard in hoeveelheden die gebruikelijk zijn voor huishoudens. 

Prijzen 
Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bomont kan niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer-, verschrijvings- of drukfouten. Alle aanbiedingen van Bomont zijn vrijblijvend. Bomont behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen. De vermelde prijzen van de aangeboden producten zijn uitgedrukt in euro's, inclusief BTW. 

Betalingen 
U kunt de goederen per creditcard, iDEAL, Giropay en Maestro betalen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro / ASN / Friesland bank / ING / Rabobank / SNS / Triodos of Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. Bomont behoudt zich het recht voor uitsluitend bepaald type betaling te accepteren indien adres- of kredietwaardigheidcontroles een negatief resultaat hebben opgeleverd. 

Levering en verzendkosten 
De standaardlevertijd is 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Na het plaatsen van uw bestelling worden direct de artikelen gereserveerd. Helaas kan het voorkomen dat een artikel door omstandigheden niet beschikbaar is. U wordt hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht, het bedrag van het betreffende artikel wordt vervolgens op uw rekening teruggestort. De verzendkosten binnen Nederland & België bedragen € 2,95 bij bestellingen onder de € 30,-. Daarboven is verzending in Nederland en België gratis. Voor de verzendkosten naar andere landen gelden afwijkende tarieven, deze kunt u hier terugvinden: Internationale verzendtarieven
Indien de geleverde artikelen duidelijke materiaal- of productiegebreken vertonen, waaronder eventueel begrepen transportschade, gelieve u direct per e-mail of telefoon bij ons te reclameren over het desbetreffende gebrek. Als u nalaat te reclameren, tast dit uw wettelijke rechten echter niet aan. 

Eigendomsvoorbehoud 
De goederen blijven de eigendom van Bomont totdat volledige betaling is ontvangen. 

Recht van retourzending 
De *artikelen (met uitzondering van de SALE artikelen) die worden aangekocht bij Bomont.nl mogen binnen 30 dagen na ontvangst, (via een DHL Servicepoint)  zonder opgave van reden worden geretourneerd (kosten € 2,95).  Let op: de goederen kunnen gratis bij de winkels van Bomont geretourneerd worden. Bij SALE artikelen is er een uitzondering op de ruil /retourtermijn van toepassing. De SALE artikelen hebben een ruil / retourtermijn van 14 dagen. Indien u niet via een DHL Service wenst te retourneren kunt u de artikelen ook per post retourneren (de verzendkosten zijn dan voor uw rekening) u kunt het pakket richten aan: 

Bomont.nl 
Anodeweg 62 
4338 RA Middelburg 
Netherlands 

De toestand van de teruggezonden goederen moet overeenkomen met hetgeen gebruikelijk is voor normaal gebruik voor het keuren van de goederen - zoals gebruikelijk is voor het passen in conventionele winkels - en de goederen moeten nog steeds voorzien zijn van hun originele label. Indien de goederen verslechterd zijn door uitgebreider gebruik, behouden wij het recht voor schadevergoeding te eisen. Gelieve ook de wettelijk verplichte instructies over uw wettelijke rechten bij het retourneren van goederen onder Privacy, gegevensbescherming en bescherming van crediteuren lezen. 

Aanwijzingen met betrekking tot het wettelijke recht annulering
Retourrecht: U kunt ontvangen *goederen (met uitzondering van de SALE goederen deze dienen binnen 14 dagen geretourneerd te worden) zonder opgave van reden binnen 30 dagen retourneren. De duur van deze periode vangt aan bij ontvangst van de goederen. U kunt gratis retourneren via een DHL Servicepoint. Indien u niet via DHL wenst te retourneren kunt u ook via de post retourneren (de verzendkosten zijn dan voor uw eigen rekening). U kunt de retourzending in dat geval richten aan:

Bomont.nl 
Anodeweg 62 
4338 RA Middelburg 
Netherlands 

Gevolgen van retournering: Ingeval van legitieme retournering moeten betalingen, goederen of diensten die zijn gedaan of geleverd door partijen geretourneerd of gerestitueerd worden en dient schadeloosstelling te worden geboden voor eventueel daaraan ontleende voordelen (bijv. gebruiksvoordelen). Ingeval de kwaliteit van de goederen verslechterd is, kan Bomont een schadevergoeding eisen. Dit is niet van toepassing als de verslechtering van de goederen alleen te wijten is aan het keuren van de goederen - bijvoorbeeld, zoals gebruikelijk zou zijn in een conventionele winkel. U kunt voorkomen dat er schadevergoeding van u wordt gevorderd door de goederen niet als eigenaar te gebruiken en door niets te doen dat hun waarde aantast. 

Privacy, gegevensbescherming en bescherming van crediteuren
Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uw rechten op bescherming van uw gerechtvaardigde belangen worden strikt in acht genomen, conform de wettelijke vereisten. De gegevens die nodig zijn om de zakelijke transacties te verwerken worden opgeslagen en kunnen, tijdens het verwerken van de order, naar gelieerde ondernemingen of onze servicepartners worden verzonden. In aanvulling op de eerder genoemde doeleinden gebruiken wij uw gegevens ook voor marketingdoeleinden, met name voor het adverteren van producten van Bomont. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het verwerken of verzenden of andere vormen van gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden of uw toestemming intrekken door Bomont.nl hiervan op de hoogte te stellen: webshop@bomont.nl Nadat wij uw bezwaar of uw bericht voor intrekking van uw toestemming hebben ontvangen, staken wij het gebruik en de verwerking van de desbetreffende gegevens voor marketingdoeleinden en stoppen wij per direct met het toezenden van verdere reclamemiddelen. 

Uitsluiting van aansprakelijkheid voor externe links 
Voor zover de webpagina's van Bomont links naar andere sites op internet bevatten, verklaart Bomont hierbij uitdrukkelijk dat Bomont geen invloed heeft op de lay-out of inhoud van de pagina's waarnaar wordt doorgelinkt. Daarom distantieert Bomont zich uitdrukkelijk van alle inhoud van alle pagina's van derden waarnaar links op deze webpagina's staan. Deze verklaring is van toepassing op alle weergegeven links en op alle content van de daaraan gekoppelde pagina's. 

Overige 
Op alle contracten en overeenkomsten tussen de klant en Bomont is het Nederlandse recht van toepassing, met uitzondering van het recht International verkoop van de UN. Voor alle aanbiedingen en promotie codes geldt het recht van gebruik van slechts 1 per persoon, per bestelling. Het is niet toegestaan om meerdere aanbiedingen en promotionele codes met elkaar te gebruiken.

Colofon 
Adres:
Bomont.nl 
Anodeweg 62 
4338 RA Middelburg 
Netherlands 
Telefoon: 0118-586400 Maandag - Vrijdag 08:30 - 17:00
E-mail: webshop@Bomont.nl 
Ingeschreven Kamer van Koophandel: 220.31.764 
Belastingnummer NL8009.02.889.B01