Cheaque Truien 11 artikelen

Kies je categorie
Cheaque Truien 11 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten

Cheaque Truien 11 artikelen

11 van 11 artikelen

Cheaque voor Dames en Heren

De maatschappij verandert continu en ook de bedenkers van Cheaque hadden dat door. Iedereen heeft tegenwoordig een mening en laat deze graag horen. Dat kun je dus ook doen met je kledingkeuze.

Want wat denk je van een shirt of trui met een eigenzinnige kreet op de borst gedrukt. En dan ook nog eens een kreet die pas na het uitspreken volledig duidelijk wordt. Dat noemen wij pas een statement maken!

GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Ondanks deze gedurfde stijl van ontwerpen, zijn de items van Cheaque geschikt voor jong én oud. De ontwerpen zijn namelijk laagdrempelig, clean en casual. De items hebben een casual fit en zijn daarom o zo lekker om aan te trekken wanneer je een lange dag hebt. Toffe jeans en sneakers eronder en je bent klaar om te gaan. Maar wij zijn het er unaniem over eens dat je de T-shirts van dit merk ook prima kunt dragen op een nette pantalon of rok. Je uitstraling zal niets verklappen van de rebelsheid die eigenlijk schuil gaat achter het merk. Je kiest dus zelf hoe je de items combineert en welke look je de juiste uitstraling geeft.