Bonnie Doon 3 artikelen

Bonnie Doon 3 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
Bonnie Doon 3 artikelen
3 artikelen
3 van 3 artikelen

Bonnie doon beenmode

Het sokkenmerk Bonnie Doon heeft een kleurrijke geschiedenis, welke terug gaat tot het jaar 1957, toen het vrolijke merk in Amerika werd opgericht. De merknaam Bonnie Doon is echter van Schotse afkomst.  ‘Bonnie’ betekent mooi en ‘Doon’ is de naam van een rivier in Schotland. In 1969 maakt Nederland voor het eerst kennis met de fleurige beenbekleding wanneer het merk voor het eerst succesvol wordt geïmporteerd.

MOOIE BEENMODE 

De eerste opslagruimte in Nederland wordt gevormd door een garage in Austerlitz op de Utrechtse Heuvelrug. Vanuit deze garage levert Bonnie Doon de modebeenbekleding uit voorraad. In de decennia die volgen weet Bonnie Doon een belangrijke speler op de markt van de beenmodebekleding te blijven. Zo produceerde het merk kleurrijke, fleurige en kwalitatief sterke beenmode, gemaakt van de destijds veel geprezen acrylsoort orlon. Ook in de komende jaren zal Bonnie Doon zich blijven focussen op uitbereiding van het merk in Europa. Kortom: de beenbekleding van Bonnie Doon is here to stay!

BONNIE DOON ONLINE

Op zoek naar een nieuwe panty of een trendy paar sokken van Bonnie Doon? In de webshop van Bomont.nl vind je deze items.  Selecteer en bestel jouw favoriet en wij zorgen ervoor dat je de bestelling binnen de kortste keren in huis hebt. We bezorgen jouw favoriete nieuwe items trouwens altijd gratis bij je thuis en je hebt altijd een bedenktermijn van 30 dagen!