Bjorn Borg 14 artikelen

Kies je categorie
Bjorn Borg 14 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten

Bjorn Borg 14 artikelen

14 van 14 artikelen

Bjorn Borg

Het zijn de kleine dingen die je doen opvallen uit de menigte, zo is het ook met het merk Bjorn Borg. Het Zweedse merk is onder andere heel bekend geworden door ondergoed, voornamelijk met de productgroep boxers, die gekenmerkt worden door een perfecte pasvorm en kwaliteit van hoge klasse. Op den duur werd Bjorn Borg zo succesvol dat de collectie uitgebreid werd naar zwembroeken, accessoires, schoenen en parfum. 
 

Bjorn Borg zwembroeken

Zeker weten dat jij er goed uitziet in het zwembad of op het strand? De herenzwembroeken van Bjorn Borg zijn trendy, kleurrijk en modieus. De ontwerpen zijn goed op elkaar afgestemd qua kleurencombinaties en stralen veel vreugde uit. Daarnaast is er zeker oog voor detail. De sportieve zwembroeken zijn voorzien van een binnen broekje, behalve de aansluitende zwembroeken. De lengte van de broeken komen tot net boven de knie, wat ideaal is voor de bewegingsvrijheid. Daarnaast geeft dit een net wat sportiever tintje, . De stof waarvan de broeken zijn gemaakt is 100% polyester. Laat iedereen zien wat je in huis hebt met deze zwembroeken van Bjorn Borg! 
 

Bjorn Borg boxers

In de webshop van Bomont zijn er ook herenboxers van Bjorn Borg verkrijgbaar. Bij het merk zijn ze erg gesteld op de goede pasvorm en dit is ook bij de boxers het geval, ze sluiten goed aan en zitten comfortabel. In de meeste gevallen zijn de shorts verkrijgbaar per 2, ieder met hun unieke print. Bestel vandaag nog jouw favoriete boxer.