Bergstein 8 artikelen

Bergstein 8 artikelen
Maat Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
Bergstein 8 artikelen
8 artikelen
8 van 8 artikelen

Bergstein Regenlaarzen

Bergstein is het merk van de bekende regenlaarzen voor jongens en meiden. ‘Rainboots’, ‘Winterboots’ en ‘Fashionboots’ zijn de drie categorieën waaruit gekozen kan worden. Kenmerkend is de ruime kleurkeuze: de laarzen zijn in allerlei vrolijke kleuren verkrijgbaar. Kies een kleur voor elk moment van het jaar: voorjaarsgroen, zomergeel of herfstbruin.

WARME EN DROGE VOETJES

Niet alleen de uitstraling, maar ook de kwaliteit is belangrijk bij Bergstein. Door de hoge kwaliteit natuurrubber zitten de regenlaarzen erg comfortabel. De laarzen zijn katoen gevoerd en hebben daarom een perfecte pasvorm. Dus dat wordt stampen in de plassen en losgaan in de regen. We weten in ieder geval zeker dat de voetjes droog zullen blijven! In de winter kun je kiezen voor de winterboots die je rondom het been aan kunt trekken, waardoor er geen water in de laars kan lopen. Dat scheelt weer een hoop sokken om te wassen. 

Ook leuk is het om je kinderen te laten matchen met deze regenlaarzen. Zo zijn er vrolijke kleuren als roze en geel, maar ook stoere kleuren als rood en blauw. Dus of je kinderen nu liever gaan voor stoer of vrolijk, een goede kleur zit er altijd bij! Kan het hele gezin warm, droog en beschermd de deur uit wanneer het regent of sneeuwt.