All Time Favourites 1 artikelen

All Time Favourites 1 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
All Time Favourites 1 artikelen
1 artikelen
1 van 1 artikelen

All-time Favourites Tassen

All-Time Favorites, de naam zegt het eigenlijk al. De missie van het merk is zulke fashion items te maken dat ze jouw all-time favoriet zullen worden. Om dit te realiseren combineert ATF schoonheid en functionaliteit en richt het merk zich op het ontwerpen van items die áltijd kunnen. 

De shoppers van dit hippe merk zijn namelijk zo groot dat je eigenlijk altijd alles kunt meenemen. Daarbij zijn de shoppers zodanig ontworpen dat ze altijd passen bij verschillende levensstijlen, zoals ‘beachlife’, ‘shoppinglife’, ‘sportlife’ en ‘travellife’. Wat begon als grap in 2006 is in 2019 uitgegroeid tot een internationaal merk met verschillende successen. Vele bekende Nederlanders hebben het merk ontdekt en de tassen worden dan ook regelmatig gespot aan de armen van bekende sterren. Het merk straalt luxe en allure uit en ontwerpt tassen die geschikt zijn op elk moment van de dag. Of je nu gaat reizen of een chique feestje hebt: de tassen van All-Time Favourites kunnen altijd!  

ALL-TIME FAVOURITES ONLINE

Je bestelt zo’n nieuwe gave tas van dit hippe en jonge merk natuurlijk in de Bomont.nl webshop. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en daarmee geschikt voor elke gelegenheid. Kies een wat kleiner model om mee te nemen op stap of voor een wat kleinere boodschap en neem de grotere shopper mee naar het strand. Ongeacht wat je gaat doen, de tassen van All-Time Favourites kunnen écht altijd.

Ga naar de Bomont.nl webshop en selecteer jouw nieuwe shopper van All-Time Favourites eenvoudig. Nadat je veilig hebt afgerekend gaan wij snel aan de slag om de shopper zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Heeft je bestelling een waarde boven de 20,-? Dan doen we het bezorgen gratis en met een bedenktermijn van 30 dagen.