Bomont Modeshow


Dé modeshow van het jaar, exclusief bij Bomont! Die wil je toch niet missen?

Bewonder als allereerste de nieuwste voorjaarscollectie tijdens onze exclusieve modeshow op donderdag 30 maart 2023 en donderdag 13 april 2023 in onze Bomont winkel in Middelburg. Tijdens dit event word je feestelijk ontvangen en kun je de hele avond genieten en winkelen onder het genot van een hapje, drankje, muziek en vooral veel gezelligheid. Na afloop van de modeshow is er voldoende ruimte om jouw favoriete items te shoppen en krijg je stylingadvies van onze personal stylisten. Ook ontvang je aan het einde van de avond een goodiebag t.w.v. €150,-.

Kom dus gezellig langs in onze winkel in Middelburg! Neem je vrienden, familie of partner gezellig mee en samen maken we er een leuke avond van. Wees er snel bij, want er zijn per avond maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij hebben er al zin in! 

Waar: Bomont winkel in Middelburg

Markt 53, 4331 LK Middelburg

Wanneer: 30 maart 2023 & 13 april 2023

Start: vanaf 18:30 uur met koffie en gebak

Modeshow begint om 19:00 uur

Tickets voor de modeshow op 30 maart zijn uitverkocht.
Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar voor de modeshow op 13 april. Heb jij al een ticket? Dit wil je niet missen!
Voorwaarden: Tickets kunnen niet worden omgeruild voor contanten. Tickets kunnen niet retour genomen worden. Met dit ticket heb je toegang tot onze modeshow voor de desbetreffende datum dat op het ticket vermeldt staat. Het is niet mogelijk om het ticket te verwisselen voor een andere dag. Bij aankoop van een ticket ga je akkoord met video opnames deze avond.