80DB Original 4 artikelen

Kies je categorie
80DB Original 4 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten

80DB Original 4 artikelen

4 van 4 artikelen

80DB Original

80DB Original focust zich sinds 2014 op het uitbrengen van hippe jassen. Wat begon als een idee is inmiddels uitgewerkt tot een grote collectie aan stijlvolle 80 DB Original jackets. Een groep van stylisten, designers en geluidstechnici ontwikkelde een uniek, kleurrijk, innovatief en kwalitatief product. 80 DB Original heeft voor ieder wat wils: heren, dames en kids kunnen bij het innovatieve merk terecht voor een 80 DB Original jas met een sterke identiteit.

MOOIE JASSEN

De 80DB jassen bieden comfort, warmte en zijn waterdicht. Alle jassen zijn voorzien van een stijlvolle pop-art binnenvoering. 80DB Original biedt ook een innovatieve functie door oordopjes in de jassen te bevestigen, zo bel je gemakkelijk naar iemand of luister je naar jouw favoriete muziek. Stijlvol de winter door!

80DB ONLINE BIJ BOMONT

Shop jouw 80DB Original online bij Bomont.nl! Wij hebben zowel dames- als herenjassen in de 80DB Original collectie. De jassen worden geleverd in een speciaal ontworpen 80DB box. Daarnaast biedt Bomont.nl een snelle levering, gratis verzending en krijg je 5% spaarbonus.